Erasmus+ praktika Barselonoje nekilnojamo turto įmonėje, marketingo departamente



ERASMUS+ praktika yra viena iš nuostabiausių galimybių, kuria kiekvienas iš studentų privalo pasinaudoti studijų metu ir įgyti neįkainuojamos patirties. Baigusi antrąjį kursą, nusprendžiau nešvaistyti laiko ir kuo prasmingiau išnaudoti vasarą bei įgyvendinti savo svajonę. Tad ilgai nelaukusi kibau į praktikos užsienyje paieškas. Juk ne veltui sakoma: kas ieško, tas randa. Galiausiai po ilgų paieškų išvykau į saulėtąją Ispaniją.

Praktiką atlikau viename nuostabiausių ir mylimiausių Ispanijos miestų – Barselonoje, nekilnojamo turto įmonėje, marketingo departamente. Praktikavausi kartu su kolegomis iš kitų šalių (Prancūzijos, Olandijos, Maroko, Kanados, Vokietijos). Kaip buvo žadėta mano interviu metu, oficiali kalba naudojama praktikos metu turėjo būti anglų, tačiau jau pirmąją dieną paaiškėjo, kad tik keli kolegos šneka angliškai. Tačiau, entuziastingai priėmiau tai kaip iššūkį ir tiesiog ėmiausi tobulinti turimus ispanų kalbos pagrindus.

Taip pat turėjau galimybę susitikti su savo Erasmus+ studijų semestro metu Dubline (Dublin Institue of Technology) sutiktais draugais.  Per du su puse mėnesio man pavyko išbandyti save įvairiausiose srityse. Esu be galo laiminga ir dėkinga Erasmus+ programai už suteikta galimybę dirbti tarptautinėje įmonėje, įgauti patirties, išsikelti naujus siekius ir ryžtis įgyvendinti naujausias idėjas.



Snežana Michaolovskaja
Erasmus+ praktika, Barselona
Ispanija 2015

Komentarai

Populiarūs įrašai