[Praktika] Fictive Reality - Švedija


Besidominčius Virtualia Realybe (VR) ir praktikos galimybėmis šioje srityje, kviečiame paskaityti Agnės įspūdžius apie atliktą praktiką Švedijoje.

Negalėjau atsidžiaugti antrąja galimybe vykti praktikuotis į užsienį. Šį kartą praktiką atlikau Stokholme, Švedijoje. Pačiame miesto centre įsikūręs mažas Fictive Reality startuolio biuras, kuriame penki darbuotojai kuria mokymosi platformą virtualioje realybėje.
 Savo sričių profesionalai susivienijo vienam tikslui padaryti mokymąsi įdomesniu ir naudingesniu. Man buvo pavestos komunikacijos, vartotojo patirties ir dizaino užduotys. Padedama kolegų greitai įsiliejau į kolektyvą ir šie trys mėnesiai tiesiog praskriejo. 

Kalbant apie įgytas žinias jų pasisėmiau išties nemažai: susipažinau su virtualios realybės sritimi, darbu su programuotojais ir dizaino komandos darbo specifika. Švedai labai racionalūs, individualūs ir linksmi žmonės, buvo smagu praktikuotis tokioje komandoje, ir gyventi tokiame gražiame mieste! 

Šią praktiką susiradau LinkedIn platformoje, po keletos etapų man pranešė, jog pasirinko mane. Įmonės vadovas labai atsakingas ir rūpestingas žmogus, padėjo su apgyvendinimo paieškų rekomendacijomis ir kita reikalinga informacija prieš atvykstant į Stokholmą. 
Būtina paminėti, jog miestas yra vienas iš brangesnių Europoje, tad planuojantiems ten vykti informuoju, jog tikrai prireiks savų santaupų. Viešojo transporto bilietas jums atsieis 90 eurų/mėnesiui, o kambario nuomos kainos svyruoja tarp 500-800 eurų už mėnesį. Brangoka, bet tikrai verta!

Komentarai

Populiarūs įrašai