Praktika Varšuvoje, kompanijoje „All4Jets“

Atlikau praktiką Lenkijos sostinėje Varšuvoje, kompanijoje „All4Jets“. Turint omenyje, kad kelionė vyko COVID-19 viruso pandemijos metu, kilo daug abejonių ir baimių. Praktiką baigęs galiu drąsiai sakyti, kad praktika šioje kompanijoje buvo geriausias mano pasirinkimas ir džiaugiuosi išvykęs. 

Visų pirma prieš vykstant noriu patarti išsiaiškinti kas yra CAMO. Mums renkantis praktiką manėme, kad darysime kažką susijusio su remonto darbais, tačiau atvykę supratome, kad dirbsime ofise. Kompanijos komanda mus sutiko išskėstomis rankomis, supažindino su jos darbuotojais ir leido apsiprasti su darbo aplinka, pavedė geriau susipažinti su EASA taisyklėmis taikomomis CAMO organizacijai. Tada kibome į darbus. Šie buvo susiję su įvairiais orlaivių priežiūrai reikalingais dokumentais – darbų aprašais, jų atlikimo statusais, komponentų sąrašais ir panašiai. Tikrinome įvairius duomenis, rinkome informaciją, sudarynėjome sąrašus, suvedinėjome statusus. Gali atrodyti gan nuobodžiai, tačiau naujas užduotis lydėjo išsamūs paaiškinimai apie šių užduočių naudą, paskirtį, svarbą, susijusius dokumentus, įsakymus ir panašiai. Informacija, kurią gavome iš komandos, daugeliu atveju buvo visiškai nauja, negirdėta studijų metu. Vien dėl to patariu išbandyti save šioje kompanijoje. 


Antra, įtariu, kad dažnai kyla dvejonių kažkur išvykti dėl baimės, kad būsite blogai priimti ar jausitės išskirti dėl to, kad esatė užsieniečiai. Šioje kompanijoje tokios baimės yra nepagrįstos. Dalis komandos narių yra užsieniečiai! Dėl to pagrindinė kalba čia yra anglų, taigi viską suprasite. Dar, kiekvieną savaitę kelis kartus vykdomi posėdžiai, kurių metu aptariami kiekvieno nario darbai, į šiuos posėdžius jus taip pat pakvies, taigi žinosit ne tik savo užduotis, bet ir ką veikia visa kompanija.

„All4Jets“ yra puiki kompanija praktikai atlikti. Tiek dėl įgytos patirties, tiek dėl labai šiltos komandos.

Komentarai

Populiarūs įrašai