AGAI studentė: štai, kas daro Erasmus+ patirtį neįkainojamą!

Su Erasmus+ programa buvau išvykusi metams. Nepakartojamas pusmetis praleistas Čekijoje bei Portugalijoje suteikė suvokimą, kiek daug nuostabių galimybių yra mūsų gyvenime! Skirtingos kultūros, kalbos, mintys bei pažintys, skirtingas gyvenimo būdas ir kelias kupinas iššūkių - štai, kas daro Erasmus+ patirtį neįkainojamą. 

Erasmus+ mobilumo patirtimi dalijasi AGAI studentė Paulina Draugelytė.

Patarimai vykstantiems. Kiekvienam prieš išvykstant rekomenduočiau skirti šiek tiek laiko ir pasidomėti apie šalį, į kurią vykstama. Taip pat apgyvendinimą ir jo sąlygas, universitetą bei jo reitingus, atsiliepimus. Išvykus, nedvejojant pradėti nuo dalyvavimo visuose ESN (Erasmus student network) organizuojamuose renginiuose.

Ką man suteikė studijų mainai? Nepamirštamus įspūdžius, nepakartojamas pažintis, gausų žinių bagažą, naujų užsienio kalbų žinias, kitokį požiūrį į gyvenimą ir visų svarbiausia - šypseną.

Ar patariu vykti? Studijos užsienyje yra nepaprastai daug suteikianti patirtis. Nepamirštami įspūdžiai ir pažintys iš viso pasaulio gali tapti geriausias nutikęs dalykas tavo gyvenime, tad kam svarstyti?!


Komentarai

Populiarūs įrašai